Teemme kuluttajille, yrityksille ja taloyhtiöille maksuttomia kartoituskäyntejä. Ota yhteyttä info@tamsec.fi tai soittamalla 0406808090

Ostoskori

Yrityksen takana

Tamsec Finland Oy on kotimainen turvallisuusjärjestelmien asiantuntijayritys, turvapalveluiden toimittaja ja verkkokauppa. Tamsecilla on tehty ammattitaidolla ja intohimolla sammumattomasti töitä turvallisuuden eteen jo vuodesta 2010. 

Aiempina vuosina olemme toteuttaneet turvapalveluita lähinnä yrityksille ja taloyhtiölle, mutta vuoden 2024 alussa laajensimme myös kuluttajapuolelle ja avasimme verkkokaupan.

Kauttamme saavat nyt niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin nykyaikaisimmat valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät, minkä lisäksi autamme suojaamaan erilaisia toimitiloja, kiinteistöjä ja omaisuutta.

Kaikki järjestelmämme ovat tietoturvallisesti etähallittavia, mikä tekee ylläpidosta helppoa ja mahdollistaa reaaliaikaisen tilanteen seurannan. Kameramme ovat helppo asentaa mutta teemme myös asennuskäyntejä Etelä-Suomen alueella ja tarvittaessa pidempienkin välimatkojen päähän.