Teemme kuluttajille, yrityksille ja taloyhtiöille maksuttomia kartoituskäyntejä. Ota yhteyttä info@tamsec.fi tai soittamalla 0406808090

Ostoskori

Turvallisuuspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille

Kartoituskäynnit taloyhtiöille ja yrityksille numerostamme 040 6808090 

tai kilauta viesti sähköpostiimme info@tamsec.fiVaraa meiltä kattava kameravalvonnan kartoituskäynti taloyhtiöllesi tai yrityksellesi – käyntimme on täysin maksuton eikä sido mihinkään! 

Kartoituskäynnillä selvitämme, miten saamme korostettua turvallisuuden ilmapiiriä työpaikoilla, kotona ja piha-alueilla. Takaamme asiakkaillemme aina nopeaa ja henkilökohtaista palvelua sekä nopean reagoinnin ongelmatilanteiden sattuessa. 

Edustamiamme tuotemerkit ovat mm. Safire Smart, Hikvision, Wisenet ja Axis. Näiden huippulaadukkaiden tuotemerkkien joukosta löydämme varmasti jokaiseen kohteeseen parhaiten sopivat ratkaisut.

Asennamme valvontalaitteita ensisijaisesti Pirkanmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla, mutta tapauskohtaisesti teemme asennus -ja kartoituskäyntejä myös muualle Suomeen. Emme veloita käynneistämme kalliita kilometrikorvauksia, joten voit huoletta tiedustella asennuskäyntiä myös pidemmän matkan päähän!
Voit ottaa yhteyttä meihin myös viereisellä lomakkeellamme